Chocolade Actie 2016

Kidang in Chocola 2016 !

Ook dit jaar gaan wij door middel van de chocolade actie, inkomsten voor de club  proberen te genereren. Net als de voorgaande jaren willen we er met jullie een succes van maken. Iedereen krijgt weer de kans om chocoladeletters in alle letters en smaken te bestellen. Naast de letters kun je ook marsepein bestellen. Dit jaar nieuw is dat we ook in ons assortiment een aantal artikelen hebben opgenomen die niet specifiek voor Sinterklaas bedoeld zijn. Zo hebben we “Kerstchocolaatjes” en bonbons opgenomen tegen een redelijke prijs.

Dit jaar is de volledige opbrengst bedoeld om ons ingezette Kidang Kidz plan te helpen financieren.

weegletters

Een zakje weegletters

Nieuw in het assortiment!

Na meerdere succesvolle jaren van de chocoladeactie is er besloten dat het tijd was voor iets nieuws. Vanaf dit seizoen kun je niet alleen chocoladeletters en marsepein kopen maar is er ook kerstchocolade te koop. Onze vaste chocolaterie Zingg heeft weer zijn best gedaan om een leuke kerst collectie samen te stellen en die ziet er als volgt uit:

Zakje

 

Zakje Kerstkransjes

Als eerste een gemengd zakje kerstchocolade. Dit zakje bestaat uit kerstkransjes in zowel puur, melk als wit (de groene variant). Daarnaast zitten er ook sterchocolaatjes in het zakje. Het gewicht van het zakje is ± 150 gram en zal € 5,00 kosten.

 

 

 

Bonbons

 

Doosje Bonbons

Ook zijn er kerstbonbons te koop in een sierlijk doosje helemaal in kerststijl. In het doosje zullen verschillende bonbons zitten in zowel puur, melk als wit. Het gewicht van het doosje is ± 200 gram en zal € 6,00 kosten.

 

 

 

Doosje kransjes

 

 

Kerstkransjes

Als laatste is er een doosje met kerstkransjes te koop. Dit doosje bestaat uit 27 kerstkransjes in drie verschillende smaken. Puur en melk zijn in de welbekende vorm, de witte chocolade is in een groen jasje gestoken. Dit doosje weegt ± 250 gram en zal € 5,50 kosten.

 

 

De aanpak

De aanpak van de actie is vergelijkbaar met vorig jaar. Met de bestellijst kun je langs je bekenden, bedrijven, buren, familie en vrienden om zo veel mogelijk chocola en marsepein te verkopen. Je kunt je bestelformulier kwijt bij één van de personen onder aan dit bericht of je bestellijst mailen naar: bureau@kidang.nl

 

Uiterste besteldatum!

Vorige jaren hadden we een deadline voor het inleveren van je bestelling, dat doen we dit jaar niet. Je kunt bestellingen blijven doen. Denk er wel aan dat als je voor 5 december iets nodig hebt, je op tijd besteld. Hou voor het gemak aan dat er ongeveer 5 werkdagen moeten zitten tussen je betaling en de levering.

choco kados

Bestellen en Betalen

Bestellen kan met het bestelformulier, maar ook per mail of whatsapp. Gebruik de mail bureau@kidang.nl of mobiel nummer van de contactpersonen. Wees wel duidelijk wat je wil hebben, welke letter, welke smaak chocola en welk artikel. We gaan dit jaar meerdere keren uitleveren. Dat betekent dat je van ons een berichtje krijgt als je bestelling geleverd kan worden.  Zet op het bestelformulier dus wel even je mailadres en mobiel nummer.

Betalen kan op 2 manieren: contant inleveren (in een envelop) bij de lijst of overmaken op rekening
NL 87 RABO 0105797456 t.n.v. Kidang
met vermelding van “Chocola” en de naam van de besteller die op je bestellijst staat.

Hier is een link naar een bestelformulier om uit te printen (dubbelzijdig). Ook in de kantine zullen we een stapeltje formulieren neerleggen. Je mag zoveel bestellen als je wil. Als je een grote bestelling wil doen voor een bedrijf of instelling of je wil de letters op een ander moment op komen halen, neem dan even contact met een van ons op.

Contactpersonen

Kidang Bureau: Jacques Arends en Rick van Ommen (bureau@kidang.nl)
Dymphie Janssen, penningmeester (penningmeester@kidang.nl)
Maartje Arends (Dames 5), Nikkie Arends (Dames 2), Dorine Nieuwenhuis (CMV)

Product Informatie

De artikelen zijn te verkrijgen in 3 smaken: Wit, Melk of Puur. Alle chocola is van Callebout, een gerenommeerd Belgisch merk. De letter met versiering is verpakt in een luxe verpakking. De andere artikelen in een plastic zakje of doosje.

In de loop van de komende week zullen we op de Kidang site nog extra foto’s plaatsen en andere informatie over deze actie.

ZetMOp