Huisman Webshop logo
 

Over Huisman Sport

Het familiebedrijf Huisman in Huissen bestaat al bijna 100 jaar. Drie generaties lang met kwaliteit, deskundigheid, optimale service en tevreden klanten hebben geleid tot 3 toonaangevende winkels: Huisman Sport 2000, Huisman Schoenmode en Huisman Vuurwerk.

Huisman Sport 2000 is de grootste sport en vrijetijd zaak in de regio met een oppervlakte van 800m2. Bij Huisman Sport verkopen we al bijna 30 jaar met veel plezier sportartikelen waarbij persoonlijk advies, service, professionaliteit en kwaliteit erg belangrijk zijn. Het Huisman Sport Team bestaat uit meerdere sportbeoefenaars en -kenners die samen garant staan voor een grote dosis kennis, ervaring en een mooi breed assortiment sportartikelen! Eén van de voordelen van Huisman Sport voor verenigingen, gemeenten en scholen is namelijk dat wij veel clubkleding op voorraad hebben en ruime ervaring hebben met het bedrukken van team- en bedrijfskleding. Een logo van een sportvereniging wordt gedrukt terwijl je wacht. Maatwerk of grotere aantallen vinden op afspraak plaats.

Huisman Sport 2000 heeft ook een eigen Sportpodoloog in dienst die met veel kennis en de nieuwste technieken altijd zorgt voor de juiste schoen. Maak hiervoor een afspraak voor een kosteloze uitgebreide loopanalyse via de mail, telefoon of in onze winkel.

 

Waarom hebben we gekozen voor Huisman Sport 2000

  • Wij hebben in de afgelopen maanden als bestuur geëvalueerd hoe we vinden dat het met de huidige kleding inclusief levering en service is bevallen. Dat is aanleiding geweest om te kiezen voor een andere sportzaak. De keuze is hierbij gevallen op Huisman Sport 2000.
  • Huisman bewijst al jaren dat het een groot assortiment biedt aan diverse sportclubs en scholen met een prima service. De filosofie van het bedrijf is dat de klant tevreden moet zijn en dat service verder gaat dan de verkoop. Ook zijn wij in onze gesprekken overtuigd geraakt van de intentie om een win-win situatie na te streven voor leverancier, vereniging en leden.
  • We hebben afgesproken dat we de komende jaren een relatie aangaan met elkaar waarbij we op basis van kwaliteit en service met elkaar in gesprek blijven over hoe het bevalt.

 

 

 

Contact

Vierakkerstraat 20 – 24
6851BE Huissen
026 – 325 07 43
huisman2000@gmail.com
http://www.sport2000.nl/sport-2000-huisman