Huisman Webshop logo

Andere artikelen

Naast de wedstrijdkleding is ook een assortiment gekozen aan trainingspak, vesten en andere artikelen. De gekozen lijn past bij de via sponsoren aangeschafte pakken die nu al in omloop zijn.

Naast een clublijn biedt de webshop ook een groot assortiment aan andere kleding en sportartikelen van diverse merken.

Alle artikelen in de webshop zijn te bestellen, en van elk besteld artikel wordt per seizoen een provisie uitbetaald aan Kidang. Iedereen mag bestellen via onze webshop, en niet alleen voor de voorgeschreven wedstrijdkleding.

Ook in de winkel va Huisman Sport 2000 kun je artikelen kopen tegen korting. Elk Kidang lid of familie krijgt standaard korting en ook over deze artikelen wordt aan Kidang een provisie betaald door Huisman Sport. Geef bij het afrekenen aan dat je lid bent van Kidang.

Hoe werkt het als ik niet tevreden ben met mijn bestelling?

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij de Ledenshop. Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat of kleur? Dan kun je de bestelling met de originele labels ruilen of retourneren bij Huisman Sport 2000.

Natuurlijk geldt dat het artikel in originele staat moet zijn en niet gebruikt of gedragen. Passen mag natuurlijk wel. Bij onenigheid over de staat van het product beslist de sportspeciaalzaak of het product geretourneerd mag worden.

Let op: Uitzondering hierop zijn bedrukte artikelen. Deze kunnen niet geruild worden.

Als je een aanvullende vraag hebt over artikelen of iets is niet helemaal duidelijk, neem dan contact op met Huisman Sport.

In de eerste week van februari is een speciale nieuwsbrief gestuurd naar al onze leden waarvan het mailadres bekend is met informatie over de nieuwe kleding. Hier kun je de nieuwsbrief nalezen

 

Contact

Vierakkerstraat 20 – 24
6851BE Huissen
026 – 325 07 43
huisman2000@gmail.com
http://www.sport2000.nl/sport-2000-huisman