Huidzorg logo

Huidzorg

Bij HUIDZORG Huid- en Oedeemtherapie kunt u terecht voor behandeling van o.a. oedeem, acne, littekens, couperose en overbeharing.

Elke patiĆ«nt is gebaat bij een snelle, persoonlijke en doeltreffende behandeling. Dit is wat HuidZorg biedt; “Topzorg op maat, zonder wachtlijsten en meestal maximaal vergoed via uw zorgverzekering”.

U vindt ons in (para-)medische centra in: Arnhem (Jachthoornlaan), Arnhem (Onder de Linden), Angeren, Bemmel, Boxmeer, Cuijk, Didam, Druten, Gennep, Huissen, Nijmegen en Zevenaar.

Onze aanpak is zorgvuldig. Dat geldt niet alleen voor de medische kant, maar ook voor het voortraject. We nemen graag de tijd om uw vraag te bespreken en u van een passend advies te voorzien. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis!!. Tevens hebben we het hele jaar door extra kortingen op IPL en Laser behandelingen!!! Informeert U gerust naar de voorwaarden.

HuidZorg is direct toegankelijk. Dit houdt in dat er voor veel behandelingen geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is.

Contact

Vossenhol 45
6681 DK Bemmel
088 – 00 28 111
info@huidzorg.com
www.huidzorg.com