Zaterdag, FRIETDAG!!

Zaterdag, FRIETDAG!!

Volgende thuis-zaterdag: 3 maart

Wie op de vorige thuis-zaterdag is geweest, weet dat het erg gezellig was. We hebben mooie wedstrijden gezien, er was veel publiek, het was gezellig in de kantine en last but not least; we hebben friet gegeten.

Helaas kon toen niet elk team van Kidang thuis spelen, dat is ook lastig te organiseren. Voor de aankomende thuis-zaterdag lijkt het goed gelukt om zo veel mogelijk teams thuis te laten spelen.

We zijn zo tevreden over de afgelopen keer, dat we niet veel veranderen. Zoals het er nu uit ziet zijn er vanaf 10 uur in de ochtend tot het eind van de middag wedstrijden te zien in de Bongerd. Volle bak dus!
Zoals gebruikelijk beginnen we de dag met de jeugd. We hopen dat ze na hun wedstrijd zin hebben om te blijven hangen in de sporthal. Het zou ook leuk zijn als de ouders komen kijken en blijven hangen. Je mag natuurlijk ook even blijven en later terug komen om frietjes mee te eten. Wij zouden het leuk vinden als er meer gezinnen zijn die compleet mee doen. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Kidang.

Wat ons betreft is ook je tegenstander van harte welkom bij het frietjes eten! Vraag ze gerust.

Wat kost het? We hebben nog geen prijs afgesproken, maar verwachten dat we een vergelijkbare prijs kunnen afspreken als de vorige keer. € 5,50 voor volwassenen, € 3,50 voor kinderen. We rekenen vanaf 16 jaar als volwassene.

Laat weten of je mee komt eten door ons een mail te sturen op : Bureau@Kidang.nl

Hoe je moet betalen laten we je weten, maar pas in de loop van februari.