Foto’s van onze Waaljutters!

Foto’s van onze Waaljutters!

Waaljutters van Kidang !

Afgelopen weekend hebben we in het kader van onze maatschappelijke betrokkenheid, mee gedaan aan het waaljutten. Omdat er weinig mensen op de zaterdag beschikbaar waren, hebben we ook al op de vrijdagavond rotzooi opgeruimd. Het was duidelijk te merken dat het minder vuil was dan eerdere jaren, maar desondanks is er flink wat troep weg gehaald.

Op de vrijdag hebben we met de Kidang Kidz en ouders de noordkant van onze kavel schoon gemaakt. Grote ster was Lars Denkers, die het lekker vond om te zwemmen. We zullen jullie de foto’s besparen….

Op de vrijdag waren we met 17 mensen: Imke, Lars, Jelle Denkers en Tessa Jager, Juul Bouwmeester, Sander, Milan en Stijn Klaassen, Jeroen, Martine, Guus en Ties van Deurzen, Annelieke Bookelmann, Mandy Berendsen met Lynn en Bo en coördinator Jacques.

Op de zaterdag waren we met een paar minder, maar ook nog steeds een goede groep, Ingrid, André en Floor van Swelm, Reinier en Minke de Man, Eric Schonewille, Lana Wezendonk, Benthe Freriks, Sascha Wolters, Natuurlijk Ellie Peek en de coördinator.

Op zaterdag hebben we nog flink doorgewerkt en de andere kant van het stuk afgelopen inclusief een deel van het waalstrand.

Allemaal super bedankt voor jullie inzet, we zijn trots op het resultaat!

Voor de foto’s kijk hier