WC-volleybal transformeert in een luier…

De uitwedstrijd tegen de Weekenders (op donderdag…) werd weliswaar niet met zorgen tegemoet gezien, maar door het niet meespelen van 2 afwezigen en 1 geblesseerde werd de selectie wel erg uitgedund (figuurlijk, hè). De resterende 6 moesten het helemaal alleen zien op te knappen. En dat gebeurde met verve.

Tegenstander Weekenders gedroeg zich verbaal zeer carnavalesk, maar ook hun sportieve prestaties binnen de lijnen bleken vaak carnavalesk, waardoor Kidang H1 nimmer serieus onder druk kwam te staan. Gevoegd bij het zeer degelijke spel van ‘de 6’, was de wed (‘strijd’ laat ik bewust achterwege) in iets meer dan een uurtje gedaan. 0-4 voor Kidang H1 en slechts 72 puntjes tegen.

Overigens is sinds die avond de volleybalfilosofie van onze aanvoerder in de essentie in 3 woorden samen te vatten: Techniek, Tempo en Teena Lady.