Wedstrijdverslag Nuovo – VC Lingewaard JC1, 21 januari

Nuovo JC1 – VC Lingewaard JC1 (0-4)

Deze wedstrijd was een zeer spannende, vanwege de ups en downs van beide teams. Eerst komt Nuovo aan de leiding met een dikke voorsprong, maar toen kwam VC Lingewaard weer goed terug. Toen VC Lingewaard bleek te winnen maakte Nuovo weer een comeback, maar dat was gelukkig niet genoeg om te winnen.

Uiteindelijk won VC Lingewaard alle sets, maar Nuovo heeft dapper gestreden. De meeste fouten die werden gemaakt in de wedstrijd kwamen door miscommunicatie, het was af en toe niet duidelijk wie de bal moest pakken. Dit was het geval bij beide teams. Bij VC Lingewaard ging het serveren echt geweldig, en daarmee heeft VC Lingewaard veel puntjes kunnen verdienen. Nuovo gaf veel uitballen, en dat kostte Nuovo ook veel punten. En voor de rest ging het bij beide teams uitstekend, goed geblokked, goed gesmashed en er werd veel voor de bal gedoken. Oftewel het was een mooie wedstrijd met veel spanning.