Eleonare & Milan lid van De Club van Honderd!

Eleonare & Milan lid van De Club van Honderd!

Wordt LID van de CLUB van HONDERD

De mini´s van Kidang zijn weer druk bezig om lid te worden van de club van honderd.

Wat is de club van 100? Elke mini gaat via een opeenvolgende lijst aan het toetsen (onderhands opspelen), we beginnen simpel met 10 x 1 keer toetsen tot 10x 5 keer toetsen en dan volgen we met 10,20,30 etc. etc. uiteindelijk wordt er 100 x getoetst en dit gaat alleen lukken wanneer er een mini trainer toekijkt en meetelt. Je mag over de 100 heen uiteindelijk. Dan volgt het officiele toetsdiploma en wordt je toegevoegd aan de club van 100 van KIDANG.

We hebben nu sinds afgelopen woensdag 15 leden bij deze club. Eleonare Suermondt van niveau 4 heeft haar diploma behaald, het is hard werken maar gelukt en vandaag 1 juni heeft Milan Klaassen zijn diploma behaald.  Hij is nu ook lid van de club van 100. Eleonare en Milan gefeliciteerd, goed gedaan!

Milan Klaassen   Eleonare Suermondt